Voňavé prádlo: Jak získat příjemnou vůni s parfémem na praní

Všichni známe ten nezaměnitelný pocit svěžesti a čerstvosti prádla právě vytaženého z pračky. Ale co kdybychom tento zážitek mohli ještě vylepšit? V tomto článku se podíváme na to, proč si vybíráme parfém na praní, na jaké tkaniny ho použít a jak docílit toho, aby vaše prádlo krásně vonělo.

 

praní prádla v pračce

Proč si vybrat parfém na praní Puella?

S naším parfémem na praní můžete z obyčejného praní udělat smyslový zážitek. Složení těchto parfémů je bohaté na vonné oleje, které vám zaručí dlouhotrvající vůni prádla.

 

Parfémy Puella jsou vyvinuty tak, aby byly šetrné k pokožce, a jsou dermatologicky testovány, takže jsou ideální pro osoby s citlivou pokožkou.

 

V našich parfémech na praní nenajdete:

  • těžké kovy,
  • zbytky znečišťujících látek,
  • dioxan,
  • SVHCS,
  • parabeny,
  • látky PBT/vPvB,
  • mikroplasty,
  • nanolátky.

Výrobky Puella neobsahují žádné složky živočišného původu a nikdy nebyly testovány na zvířatech.

 

Na jaké tkaniny je parfém na praní vhodný?

Na trhu je dnes mnoho pracích prostředků, ale ne všechny se dokáží postarat o širokou škálu tkanin se stejnou měkkostí a účinností. Parfém na praní Puella se vyznačuje tím, že je šetrný a vhodný pro různé typy textílií.

 

Ať už se jedná o hedvábí, bavlnu nebo polyester, tento parfém dodá kvalitní vůni, aniž by poškodil samotnou tkaninu.

 

Jak správně dávkovat parfém na praní?

Pokud chcete, aby prádlo vonělo déle než klasický avivážní prostředek, začněte se správným dávkováním. 

 

Zde je návod:

  1. Nalijte 5 ml koncentrátu do přihrádky na změkčovač.
  2. Do pračky vložte maximálně 4 kg prádla.
  3. Zvolte vhodný prací program a teplotu podle pokynů na štítku oděvu.

 

Jaké balení parfémů na praní jsou k dispozici?

  • Jednorázové vzorky, 5 ml

U vzorků na jedno použití je to jednoduché. Vylijte celý obsah sáčku do přihrádky na změkčovač a vložte 4 kg prádla do pračky.

 

  • 50 ml balení

Pokud máte 50 ml balení, dejte si pozor na to, že tato balení mají menší uzávěr. Jeden uzávěr má objem 2,5 ml, takže k dosažení doporučené dávky budete potřebovat dva plné uzávěry.

 

  • 250 ml a 500 ml balení

Obě lahvičky mají uzávěr o objemu 5 ml, takže do přihrádky na aviváž stačí nalít pouze jeden plný uzávěr.

 

Jak dosáhnout intenzivnější nebo jemnější vůně?

Doporučené dávkování je 5 ml koncentrátu na 4 kg prádla, ale vždy můžete množství koncentrátu snížit pro jemnější vůni nebo zvýšit pro silnější účinek.

 

TIP: Nezapomínejte na pravidelnou péči o pračku

Prach, nečistoty a vodní kámen mohou ovlivnit kvalitu praní a tím i výslednou vůni. Aby parfém na praní Puella zářil co nejlépe, je nesmírně důležité udržovat pračku čistou a správně fungující.

 

Doporučení pro intervaly a způsoby čištění se liší v závislosti na značce a modelu pračky. Při čištění pračky pečlivě dodržujte pokyny uvedené v návodu k použití.

 

Pravidelné čištění bubnu, těsnění dvířek, filtru a dávkovače zajistí, že vaše prádlo bude vždy čisté a vůně na oblečení vydrží déle. Kromě toho péče o pračku také prodlužuje její celkovou životnost.

 

Sáhněte po kvalitních parfémech na praní od Puelly

Ve společnosti Puella se zaměřujeme na to, abychom vám přinášeli jen to nejlepší - pro vás, vaše prádlo i naši planetu. Udělejte z praní zážitek a nechte své prádlo vonět přesně tak, jak chcete, díky parfémům Puella.

Zpět do obchodu